Slide

CSOMAGKALKULÁTOR

Kedves Jegyesek!

Ahány ház, annyi szokás, ahány pár, annyi elképzelés.
Nálam nincsenek fix csomagok fantázianevekkel, hiszen mindenkinek más-más elképzelése van a Nagy nappal kapcsolatban.

Minden pár egyedi, minden elképzelés egyedi, minden megrendelés egyedi, így az árajánlat is egyedi lesz.

Szeretném, hogy minden úgy legyen, ahogy Ti akarjátok.

Ebben segít ez a kérdőív, amivel összeállíthatjátok a saját csomagotokat,
amit a kitöltés után el tudtok küldeni számomra.

Ez alapján elkészítem a személyre szabott árajánlatotokat.

Loading...

ALAPADATOK


A CSOMAG TARTALMAA fent megadott adatokat kezelése bizalmasan történik, a rendszer nem rögzíti azokat, harmadik félnek semmilyen indokkal kiadásra nem kerülnek!

* Kitöltendő

Slide

ESKÜVŐI KISOKOS

Mi a jegyesfotózás? Mi a különbség a jegyes-, és kreatív fotózás között? Miért javaslom a jegyesfotózást? MI A JEGYESFOTÓZÁS, VAGY E-SESSION? Rugalmas, kötöttségtől mentes fotósorozat. A jegyesfotózás akár hónapokkal vagy pár héttel az esküvő elött történik. Ez az első profi fotózás közösen. Ez évszaktól függetlenül bármikor megtörténhet. Itt ismerhetjük meg egymást, alakíthatjuk ki az elképzeléseiteket... JEGYES FOTÓZÁS TOVÁBB OLVASOM A készülődés bizalmi dolog, ezért nem minden pár kéri. Van, aki a teljes készülődését meg akarja örökíteni, még azt se bánva, hogy szexi fehérneműs képek is készülnek, de olyan is, aki csak az utolsó simításokat és a menyasszonyi ruha felvételét szeretné lefotóztatni. Általában a készülődés egyes mozzanatait, részleteit kell megörökíteni. Egy kis smink, egy kis... KÉSZÜLŐDÉS TOVÁBB OLVASOM Akár ugyanazon helyszínen lesz minden program (vacsora, polgári szertartás), akár nem (templomi, polgári szertartás után, a vacsora helyszínére érkezik a násznép), a vendégek érkezésére mindenféleképpen érdemes legalább fél órával, de akár többel is az első programpont előtt számítani. A vendégeket szokás a fiú-/lányos házhoz, de ma már egyre inkább csak az étteremhez várni a... VENDÉGVÁRÁS TOVÁBB OLVASOM BÚCSÚ A SZÜLŐI HÁZTÓL A vidéki lakodalmakban a Vőfély még ma is sok helyen a ceremóniamester elődje. Ő hívja össze versikével a vendégeket, segít a figyelemösszpontosításban, és mondja el a vőlegény helyett azokat az illendő köszöneteket, amelyek az együtt töltött évekért, a felnevelésért, támogatásért járnak. Naná, hogy sírás-rívás várható, hiszen egy édesanyának a fiától búcsúzni... BÚCSÚ A SZÜLŐI HÁZTÓL - KIKÉRÉS TOVÁBB OLVASOM A Nagy napotok legjobban várt pillanata. Ez lehet egy vagy két szertartás is. A polgári szertartás lehet anyakönyvvezető elött a hivatalban, vagy külső helyszínen, akár szertartásvezető jelenlétében és persze a templomban. Itt a legapróbb részleteket át szoktam beszélni a párokkal, hogy minden fotózható legyen. Tudom, hogy ilyen helyzetben nehéz mindenre figyelnetek, de pl kérni... SZERTARTÁSOK TOVÁBB OLVASOM Mi a kreatív fotózás? Természetesnek ható beállított képsorozat. Stílusa többféle lehet: pl. klasszikus, humoros vagy elegáns. Miért van rá szükség? Azért, hogy legyen rólatok kettesben is kép, ahol csak ketten vagytok jelen, hisz az esküvői forgatagban szinte mindig lesz mellettetek valaki. Gyakran felmerül a kérdés, hogy a kreatív fotózás az esküvő napján vagy külön... KREATÍV FOTÓZÁS TOVÁBB OLVASOM Az étterembe érkezés után kezdetét veszi a vacsora. Itt általában pár kép után kis „fotócsend” szokott lenni, míg mindenki végez. Nem igaz persze ez egy hagyományos lagzinál, ahol a Vőfély felkonferálja a fogásokat. Ez megbeszélés kérdése. Ez után következik a nyitótánc, és természetesen a buli, játékok, programok, 23 óra felé a torta, majd a menyasszonytánc... VACSORA - BULI TOVÁBB OLVASOM

Slide GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK Hol vállalsz esküvői fotózást? Az ország egész területén vállalok esküvői fotózást.
Amennyiben külföldi helyszínen lesz az esküvőtök, akkor előzetes egyeztetés után tudok választ adni, hogy milyen feltételekkel tudom elvállalni a fotózást.
Hogyan tudunk veled kapcsolatba lépni? Több lehetőséged is van rá, hogy fel vedd velem a kapcsolatot:

Kattints ezen az oldalon a kiválasztott csomag alatt lévő "Ezt választom" gombra.
Keresd fel a menüben vagy kattints ide a kapcsolat oldal eléréséhez. Ezen az oldalon gyors üzenetet küldhetsz nekem.

Az alábbi elérhetőségeken is kereshetsz:

Telefon: +36309604113 (ez a legpraktikusabb)
Email: info@folditamas.hu
Facebook: folditamas.hu
Instagram: folditamas
Egyébb információk rólam: Wikipedia
Személyesen is tudunk találkozni veled? Természetesen, sőt a pároknak mindig javasolni szoktam, mert a kölcsönös szimpátia kulcsa a sikeres közös munkának. Az általatok küldött megkeresést követően, felveszem veletek a kapcsolatot és elküldöm az árajánlatom.
Amennyiben ez elnyerte tetszésetek és mindent rendben találtok, megbeszélünk egy közös találkozót.
Általában a megbeszéléseket Budapestre szervezem (Ajtósi Dürer sor), természetesen ezt előre egyeztetjük.
Távolabbi vidéki párokkal szoktam Facebookon vagy Skypeon videó hívással beszélgetni.
A találkozókon minden kötelezettség nélkül tudjuk átbeszélni az esküvőtök részleteit.
Tapasztalataimmal tudok segíteni a szervezésben is.
Abban az esetben, ha a találkozó előtt minden adatot egyeztettünk, akár a szerződést is aláírhatjuk.
Természetesen a szerződést előtte elküldöm nektek, hogy átolvashassátok.
Előfordulhat, hogy több fotóssal is szeretnétek beszélni mielőtt döntötök a végleges szolgáltatóról. Feltéve, hogy választásotok rám eset, egy újabb találkozón írjuk alá a szerződést.
Szerződést is kötünk a megállapodásról? Természetesen a végleges döntést egy mindkét fél által aláírt szerződés követi. A szerződésben rögzítjük a pontos időpontot, helyszínt, választott csomagot és a kiegészítő szolgáltatásokat.
A szerződés mindkét felet védi és egyben érdeke a megrendelőnek és a fotósnak is, hogy minden fontos információt rögzítsünk benne.
Kiszállási díj Budapesten a kiszállási díj ingyenes.
Vidéki* Esküvő és Jegyesfotózásoknál az alábbi díjszabás érvényes.
Kiszállási díj vidékre: 100 Ft / km
*Budapesti, vagy Sármelléki kiindulási ponttal csak az odaútra számolva.
Az esküvő előtti időszakban is tartjuk a kapcsolatot? IGEN! Természetesen tapasztalataimmal segítem a szervezést és a fotózással kapcsolatos teendőket. Minden esetben kereshettek elérhetőségeimen, és átbeszéljük az addigra felmerült kérdéseket.
Az esküvő előtti héten keresni foglak titeket, hogy egy utolsó visszajelzést kapjak az esetleges változásokról és a pontos időpontokról és helyszínekről.
Mikor érkezel az esküvő helyszínére? A nagy napon 1 órával hamarabb érkezem az esküvői helyszínekre. Körbe járom az adott területeket, megnézem a legjobb helyeket a fotózásra. /Csoportképek, kreatív, stb./ Mennyi idő szükséges a kreatív fotózásra?
Tapasztalataim alapján a kreatív fotózásra minimum 1-1,5 óra szükséges. (+ A helyszínre való utazási idő)
Mindenképpen számoljatok rá, hogy az esküvő napján legrosszabb esetben előfordulhatnak akár 30-40 perces késések is.
Ezeket általában a párok a fotós és videós kretívból próbálják meg elvenni, ami azt eredményezheti hogy a képeket sietve kell elkészíteni. Ez nem jó nektek és nem ideális a fotósnak és videósnak sem.
A kreatív fotózást akár ketté is választhatjuk és készíthetünk fotókat nappal és napnyugtakkor a vacsora előtt vagy után.
Kreatív fotózás helyszín? Helyszínek mindenképpen olyat válasszatok, ami számotokra fontos.
Például ott történt az első randi, csók vagy az eljegyzés.
Amennyiben az esküvő napján a távolság miatt nem érhető el, akkor keresünk közösen egy megfelelő fotós helyszínt.
Kreatív időpont választás? Időpontban érdemesebb a délutáni órákat választani. A déli órákban a nap magasan helyezkedik el, és nagyon erős árnyékokat képez az arcon és minden tereptárgyon.
Nem beszélve arról, hogy a napon akár 40-45 fok is lehet a fotózás közben, ami a párt nagyon megviselheti az esküvői ruházata miatt.
Abban az esetben ha mindenképpen ebben az időpont szeretnétek a fotózást, mert a szűkös napi beosztás miatt nincs lehetőség máskor, akkor érdemes árnyékos, fákkal szegélyezett kreatív helyszínt keresni.
Ez lehet egy szép park, várrom vagy arborétum is.
Külön napon szeretnénk a kreatív fotózást, van rá lehetőségünk? Igen, van lehetőségetek külön napra kérni. Az esküvő napján legalább 1,5-2 órát szoktam javasolni, de a sűrű időbeosztás miatt nehéz jól megválasztani, hogy mikor is kerüljön rá sor. Sajnos az időjárás kiszímthatatlan, így a rossz idő esetén is megoldható a kreatív képek más napon történő elkészítése. Milyen felszereléssel érkezel a fotózásra? Az esküvő fotózásra minden olyan felszerelést magammal viszek, amivel a legjobb fotókat készíthetem rólatok.
Fényképezőgépből és fontosabb kiegészítőlből minimum két darab van a táskámban, hogy az esetleges meghibásodás se zavarhassa meg az esküvőtök dokumentációját.
Természetesen magammal viszem a különböző fényforrásaim, ezekhez való fényformálókat és további kreatív kiegészítők.
Fényképezéshez SONY rendszert használok:
- α7R IV 35 mm Full Frame fényképezőgép 61,0 MP
- α7 II fényképezőgép Full Frame érzékelővel
- FE 24-70 mm F2.8 GM objektív
- FE 70-200 mm F2.8 GM OSS objektív
- FE 85 mm F1.4 GM objektív
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art objektív
A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. // We have placed cookies on your computer to help make this website better.
OK
error: All rights reserved.